Защита на лични данни
 
 
Новини
Рокфест Кнежа 2017
12.07.2017
Скъпи почитатели на рока, гости и съграждани, 
Във връзка с провеждането на Рок фестивала на 14-ти, 15-ти и 16-ти юли Ви информирам за следните организационни дейности и промени в движението до лесопарк „Гергана”:
1. За по-лесната ориентация на гостите на града ще бъдат поставени указателни табели на всички входни пътни артерии и възлови кръстовища; 
2. Пътят до лесопарк „Гергана” ще бъде затворен след кръстовището с пътя за с. Гостиля (десния завой за парка). Там ще бъдат обособени паркинги за спиране на автомобилите. Гостите на рок фестивала ще бъдат извозвани до входа с няколко буса. Извозването е БЕЗПЛАТНО! Бусовете ще се движат непрестанно и след приключване на концертите, за да могат гостите да се транспортират обратно. За повече информация, потърсете някой от организаторите, които ще носят обозначителни светлоотразителни жилетки. До входа ще бъдат допускани само автомобили на търговците от кетъринга, които имат пропуск, издаден от Община Кнежа. 
Земните пътища около лесопарка също ще бъдат затворени.
Умолявам гостите да спазват предписанията и указанията на организаторите!
3. Ще бъде обособен и охраняем паркинг за мотоциклети в непосредствена близост до входа на парка. Те ще имат пряк достъп и няма да бъдат спирани като автомобилите. Целта е пътят до фестивала да не бъде блокиран от паркирали автомобили, за да могат специализираните автомобили на Бърза помощ и Пожарна да имат постоянен достъп при нужда. 
4. Ще има редовна автобусна линия от града към лесопарк „Гергана” по предварително определени маршрути, които прилагам. Автобусите ще се движат всеки ден от 14:00 часа до приключване на концертите.
Портал за отворени данни на Република България
Удостоверение
Нови възможности за грижа
Бихте ли плащали данъци и административни услуги през интернет?