Защита на лични данни
 
 
Новини и Актуална Информация


Покана за публично обсъждане проектобюджет 2019 година на Община Кнежа
28.12.2018

Годишни спортни награди на Община Кнежа за 2018 г.
18.12.2018
Днес в ресторант „Хибрид” връчихме Годишните спортни награди на Община Кнежа за 2018 г. С Решение № 713 по Протокол № 66 от 30.11.2018 г. на Общински съвет Кнежа наградихме 29 индивидуални спортисти, 6 отбора и 8 треньори на спортни клубове и учители по физкултура и спорт в общината. Изявените спортисти и техните учители бяха отличени с плакети и парични суми за завоюваните награди през годината. 
Благодаря на всички деца, които непрестанно ни даваха поводи да се гордеем и представяха достойно Кнежа на международни, национални и областни състезания! Желая Ви Новата 2019 г. да бъде още по-успешна, да има много поводи за радост, гордост и нови спортни постижения!

Национален турнир по вдигане на тежести "Александър Бачийски"
17.12.2018
За трети пореден път Кнежа беше домакин на Национален турнир по вдигане на тежести "Александър Бачийски", който се проведе днес в спортна зала "Александър Бачийски". В него взеха участие отбори от София, Бургас, Сливен, Червен Бряг, Кнежа и Румъния.
Организатори на събитието са Община Кнежа и Спортен клуб по вдигане на тежести "Мизия" гр. Кнежа. Победители в трите възрастови категории са:
Първа възрастова група (до 13г.):
1-во място - Николай Кабакчийски - СКВТ "МИЗИЯ" гр. Кнежа;
2-ро място - Станчо Борисов - СКВТ "Георги Марков" гр.Бургас;
3-то място - Николай Николов - СКВТ "СЛИВЕН" гр. Сливен. 
Втора възрастова група (до 15 г.):
1-во място - Карлос Насър - СКВТ "Старт" гр. Червен бряг;
2-ро място - Йонит Арсу - СКВТ "КОНСТАНЦ" - Румъния;
3-то място - Коце Любчев - СКВТ "Херкулес" гр. София. 
Трета възрастова група (до 17 г.):
1-во място - Йордан Петров - СКВТ "Георги Марков" гр. Бургас;
2-ро място - Тодор Ганчев - СКВТ "Сливен" гр. Сливен;
3-то място - Божидар Танев - СКВТ "Сливен" гр. Сливен. 
Честито на победителите! Желая на всички участници бъдещи успехи и още по-големи спортни постижения!

Община Кнежа е сред одобрените общини по инициативата на Европейската комисия WiFi4EU.
11.12.2018
Уважаеми съграждани,

Радвам се да Ви информирам, че Община Кнежа е сред одобрените общини по инициативата на Европейската комисия WiFi4EU. Чрез спечеленото финансиране ще имаме възможността да изградим инфраструктура за безжичен достъп до Интернет на обществени места и обекти на територията на общината.
Достъпът ще бъде напълно безплатен и ще даде възможност на жители и гости на Кнежа да ползват високоскоростен Интернет на места от обществен интерес.

Община Кнежа получи награда в конкурса "Добри практики" 2018 г.
11.12.2018
Днес на официална церемония, организирана от Институтът по публична администрация към Министерски съвет, Община Кнежа получи награда в конкурса "Добри практики" 2018 г. Призът беше връчен за споделени иновативни практики в категория "Технологични решения за открито управление". Наградата бе връчена на Заместник-кмета на Община Кнежа г-жа Капка Митева от изпълнителният директор на Института г-н Павел Иванов.
Удостояването на Община Кнежа с тази награда е знак, че Общинска администрация активно работи, надгражда постигнатото и продължава да търси иновативни решения, които да са в полза и интерес на гражданите.

Портал за отворени данни на Република България
Удостоверение
Европа за гражданите
Нови възможности за грижа
Бихте ли плащали данъци и административни услуги през интернет?