Добре дошли

Паметник в град Кнежа

Снимка от Кнежа

Снимка от Кнежа

Снимка от Кнежа

Снимка от Кнежа

Снимка по време на празник

Снимка от Кнежа

Снимка от Кнежа

Община Кнежа

Народно Читалище Борба 1896

Благотворителен мартенски базар!
24.02.2018

Уважаеми съграждани,

На 26-ти февруари от 10:00 часа в ресторант „Хибрид” ще се проведе Благотворителен мартенски базар! Изложението на ръчно изработени мартеници е съвместна инициатива на Общината и детските и учебни заведения в Кнежа. 
Със събраните средства ще бъдат подпомогнати участващите училища и детски градини. 
Заповядайте, за да закупите от чудните мартенички и се включете в благородната инициатива!

 

 


Конкурс „Майстор на виното” по случай Трифон Зрезан
14.02.2018
Днес отбелязахме стария български празник Трифон Зарезан. Както повелява традицията, зарязахме лозята, а след това се насладихме на прекрасните вина в тазгодишния конкурс „Майстор на виното”. В изложението участваха 39 вида вина на 30 местни винопроизводители. Чрез гласуване публиката определи своите фаворити, които получиха грамоти и награди от Община Кнежа. 
Танцовите и вокални групи към НЧ „Борба-1896” гр. Кнежа развеселиха публиката с тематични песни и танци за празника. 
Честит празник на всички лозари и винари, както и на всички именници, празнуващи днес! Желая Ви здраве, дълъг живот и много късмет!

Кампания за заплащане на данъците за превозни средства, недвижими имоти и такса смет.
06.02.2018
Уважаеми съграждани, 
Стартира кампанията за заплащане на данъците за превозни средства, недвижими имоти и такса смет. Всички Вие, които заплатите задълженията си до 31-ви март 2018 г., ще имате възможността да участвате в томбола. Наградите са 3 уикенда за двама в Чифлика, Вършец и Велико Търново. На 2-ри април ще бъдат изтеглени късметлиите, които ще се наслаждават на своята почивка в хотел „Чифлика Палас Резорт” - Чифлика, „Спа хотел Медикус” - Вършец и „Парк хотел Асеневци” – Велико Търново.
Средствата за наградите са лични, подсигурени от месечните ми възнаграждения през годината. 
Плащането на данъците може да се извърши на касите на „Местни данъци и такси” на първия етаж в община Кнежа, на касите в съответните кметства или по банков път. Информация за задълженията си може да получите на касите при плащане или на телефон 09132/79-65.

Записване за начална военна подготовка
05.02.2018
Заповядайте в структурите на Централно военно окръжие:
-  Военно окръжие – Плевен ;
офисите за водене на военен отчет в община Кнежа или община Червен Бряг, за да Ви насочим в организираните курсове от Министерството на отбраната за начална военна подготовка!
 
 


Портал за отворени данни на Република България
Нови възможности за грижа