Защита на лични данни
Виртуална Разходка
Мобилно приложение на Община Кнежа
Държавна Агенция "Безопастност на движението по пътищата"
Новини и Актуална Информация
Информационна кампания "Бъди войник" на Министерство на отбраната и Военно окръжие Плевен
02.09.2019

   Уважаеми съграждани,

 

 Министерство на отбраната и Военно окръжие Плевен организират информационна кампания "Бъди войник", която ще се състои на 10 септември в гр. Плевен.
От 16.00 ч. на площада и общинския паркинг до Военен клуб – Плевен ще бъдат разположени информационните щандове и щандовете с образците въоръжение.
Военно окръжие Плевен, съвместно с Национално дружество „Традиция”, клон Плевен, ще представи оръжието на българската войска в миналото с „Музей на открито”.
По време на статичния показ ще вземат участие със свои изпълнения Първи ученически гвардейски духов оркестър – Плевен и съставите: Клуб по български народни танци „Веселяци” – Плевен; Клуб по спортни танци „Дъга” към Военен клуб – Плевен; Мажоретен състав към средно училище „Иван Вазов” – Плевен.
От 18.30 ч. на сцена на открито в парк „Възраждане“ ще започне концерт на Ансамбъла на въоръжените сили, в който ще вземе участие със свои изпълнения и Клуб по български народни танци "Веселяци" – Плевен.
Община Кнежа ще осигури транспорт до гр. Плевен и обратно на 10-ти септември /вторник/. Час на тръгване 14:30 ч. пред сградата на Общинска администрация. Може да заявите участие на тел: 0886 85 18 86 – Евгени Дреновски.

 

 

Илийчо Лачовски

Кмет на Община Кнежа

Портал за отворени данни на Република България
Единен портал за достъп до електронни административни услуги
 
 
Удостоверение
Европа за гражданите
Бихте ли плащали данъци и административни услуги през интернет?