Защита на лични данни

Виртуална Разходка

Лятна програма за деца

Дата на публикуване: 22.06.2022 15:01Община Кнежа и МКБППМН предлагат страхотна възможност за незабравимо лято!

Лятната ваканция започна, а с нея даваме старт и на нашата забавна Лятна програма за деца. Отново сме подготвили много интересни, забавни и образователни занимания на открито за децата, които са изявили желание да се включат в нашето приключение. Записването започва от днес. Посещенията, транспортът до зоопарк „Гергана” и всички необходими реквизити за заниманията са напълно БЕЗПЛАТНИ! Нашата цел е да осигурим пълноценна лятна ваканция за Вашите деца с квалифицирани и мотивирани преподаватели.

Ето и дейностите, на които може да запишете Вашето дете:

Конна езда

Могат да се включат деца от 9 до 11 г.. Ще се провежда всеки понеделник, сряда и петък от 15:00 часа на конната база в гр. Кнежа.

Спортни занимания

Предназначени за деца на възраст от 6 до 15 г., които ще се разделени в две групи. Ще се провежда всеки понеделник от 10:30 часа за деца от 11 до 15 г. и от 17:15 часа за деца от 6 до 10 г. в Зоопарк „Гергана“.

Рисуване на открито

В работилницата за изобразително изкуство могат да се включат деца от 5 до 10 г., които ще посещават заниманието всеки вторник от 16:30 часа и деца от 11 до 14 г. – всеки четвъртък от 16:30 ч. в Зоопарк „Гергана“.

Зумба

Ако Вашето дете желае да танцува и да изразходва много енергия, може да го направи в всеки четвъртък и петък от 17:00 часа в Зоопарк „Гергана“.

Народни танци

Народните танци ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 10:30 часа в Зоопарк „Гергана“. Могат да се включат деца от 8 до 14 г.

Допълнителна информация и записвания на: 0877 202 239 – Глория Кончарска. Необходимо е да попълните декларация-съгласие, която може да намерите в Общинска администрация, стая номер 107 или на сайта на Община Кнежа.

Направете ваканцията на Вашите деца весела и ползотворна!

Очакваме Ви!

 

 Декларация - снимки

 

Галерия
Наименование Брой тегления
Декларация - съгласие.docx.doc 57 Изтегли документ с име "Декларация - съгласие.docx.doc"
декларация - снимки.doc 79 Изтегли документ с име "декларация - снимки.doc"