Защита на лични данни
Виртуална Разходка
Мобилно приложение на Община Кнежа
Държавна Агенция "Безопастност на движението по пътищата"
Новини и Актуална Информация

Спортни игри - "Нестле за Живей Активно! 2020"
26.09.2020

Детски смях, много добро настроение и забавни игри обзеха площ "Екзарх Йосиф" в с. Бреница по време на вчерашните спортни игри. Това беше третото и последно мероприятие, с което Община Кнежа заяви своето участие в Националния конкурс за спонсорство на общински проект "Нестле за Живей Активно! 2020".

В забавната спортна надпревара се включиха общо 60 ученици от ОУ “Христо Ботев” с. Бреница, ОУ “Васил Левски” с. Еница, ПГЗ “Стефан Цанов” гр. Кнежа, както и част от участниците във велопохода.

Община Кнежа и МКБППМН бяха подготвили игри, които да изпитат силата, баланса и ловкостта на състезателите.

Първата игра бе добре позната на всички - теглене на въже. В нея се включиха 16 отбора, разпределени в две възрастови групи.

Втората игра беше предназначена за умелите велосипедисти. Тя привлече 18 ентусиасти, които нямаха търпение да покажат своите умения на две гуми.

Най-добрите сред най-добрите се сдобиха с атрактивни награди - фитнес гривни, велокомпютри, каски и тениски.

Благодаря на всички деца, учители, родители и активни граждани, които подкрепиха инициативата ни като се включиха в събитията през изминалата седмица! Доказахме, че можем да бъдем обединени и заедно успяхме да преминем изискуемата граница от 500 души, които да участват в спортните мероприятия!

В началото на месец ноември очакваме и резултатите от конкурса, за които ще Ви информираме своевременно!

#НестлеЗаЖивейАктивно2020

 


Велопоход - „Нестле за Живей Активно!2020”
25.09.2020

Днес, в Европейския ден на спорта в училище, над 40 ученици и младежи участваха във велопохода, част от инициативата „Нестле за Живей Активно!2020”. Те изминаха общо 18,5 км по маршрута гр. Кнежа – с. Бреница и обратно. Сред велосипедистите бе и кметът на с. Бреница – г-н Лъчезар Желев, ученици от ПГЗ „Стефан Цанов” гр. Кнежа, служители на Общинска администрация, както и млади граждани на Община Кнежа, почитатели на велоспорта.

Благодаря на всички, които приеха предизвикателство и станаха съпричастни към нашата кауза!

#НЕСТЛЕЗАЖИВЕЙАКТИВНО2020

 


График за сметоизвозване за месец Октомври 2020г.
25.09.2020

Пешеходен поход - инициатива „Нестле за Живей Активно! 2020”
22.09.2020


„Нестле За Живей Активно! 2020” - Велопоход
21.09.2020

#ЗаЕдно

Скъпи приятели,

Във връзка с инициативата „Нестле За Живей Активно! 2020” Община Кнежа организира още едно мащабно събитие, с което ще кандидатства за финансиране на проект за изграждане или подобряване на спортни площадки, спортни бази, спортни съоръжения и др.

На 26 септември от 09:00 часа ще проведем Велопоход с маршрут НЧ „Борба-1896” гр. Кнежа – ул. „Димитър Бутански” – площад „Екзарх Йосиф” с. Бреница и обратно. При достигане на крайната цел сме подготвили забавни игри за малки и големи, а победителите ще получат много спортни награди.

Ако и Вие сте любители на активния начин на живот и искате да допринесете за постигането на нашата обща цел, може да заявите участие на телефон: 0877 20 22 39.

Очакваме Ви на 26 септември /събота/ от 09:00 часа на паркинга пред Читалището!

#НЕСТЛЕЗАЖИВЕЙАКТИВНО2020

 


Портал за отворени данни на Република България
Единен портал за достъп до електронни административни услуги
 
 
Удостоверение
Европа за гражданите
Бихте ли плащали данъци и административни услуги през интернет?