Защита на лични данни
Виртуална Разходка
Мобилно приложение на Община Кнежа
Новини и Актуална Информация


Информационна кампания "Бъди войник" на Министерство на отбраната и Военно окръжие Плевен
02.09.2019

   Уважаеми съграждани,

 

 Министерство на отбраната и Военно окръжие Плевен организират информационна кампания "Бъди войник", която ще се състои на 10 септември в гр. Плевен.
От 16.00 ч. на площада и общинския паркинг до Военен клуб – Плевен ще бъдат разположени информационните щандове и щандовете с образците въоръжение.
Военно окръжие Плевен, съвместно с Национално дружество „Традиция”, клон Плевен, ще представи оръжието на българската войска в миналото с „Музей на открито”.
По време на статичния показ ще вземат участие със свои изпълнения Първи ученически гвардейски духов оркестър – Плевен и съставите: Клуб по български народни танци „Веселяци” – Плевен; Клуб по спортни танци „Дъга” към Военен клуб – Плевен; Мажоретен състав към средно училище „Иван Вазов” – Плевен.
От 18.30 ч. на сцена на открито в парк „Възраждане“ ще започне концерт на Ансамбъла на въоръжените сили, в който ще вземе участие със свои изпълнения и Клуб по български народни танци "Веселяци" – Плевен.
Община Кнежа ще осигури транспорт до гр. Плевен и обратно на 10-ти септември /вторник/. Час на тръгване 14:30 ч. пред сградата на Общинска администрация. Може да заявите участие на тел: 0886 85 18 86 – Евгени Дреновски.

 

 

Илийчо Лачовски

Кмет на Община Кнежа
Протокол от извършена проверка на подадени заявления за адресни регистрации от последните 12 месеца в населените места на Община Кнежа
06.08.2019


Портал за отворени данни на Република България
Единен портал за достъп до електронни административни услуги
 
 
Удостоверение
Европа за гражданите
Бихте ли плащали данъци и административни услуги през интернет?